preloader

O nas

Posebna obravnava in osebni pristop za vse naše paciente.

Od leta 2012 se trudimo, da so naše ambulante vaša pot do zdravja in dobrega počutja. Naš cilj je izboljšati kakovost in varnost življenja ljudi s pravočasnim uveljavljanjem sodobnih strokovnih pristopov ter medicinskih tehnik.

Izvajamo ultrazvočne preiskave, prijazna in strokovna zdravstvena svetovanja ter nudimo individualni pristop na področju splošne kirurgije, spremljamo nosečnost z ultrazvočno diagnostiko, v okviru ambulante za interno medicino pa izvajamo kurativne in preventivne zdravstvene preglede.

Vrhunski specialisti, sodobna tehnologija, nenehno izobraževanje so razlog, da nam že vrsto let zaupajo številni pacienti.

Ko plačilo specialističnega pregleda prevzame zavarovalnica

Medicinsko diagnostični center Ortolab je zunanji izvajalec za specialistične preglede kar štirih zavarovalnic, ki vam v okviru dodatnega zdravstvenega zavarovanja omogoča zdravstveno obravnavo na področju radiologije ter žilne kirurgije.

Z ustreznim dodatnim zdravstvenim zavarovanjem vam lahko zavarovalnice krijejo določene samoplačniške storitve ter na ta način hitro in učinkovito rešite svoje zdravstvene težave.

V Medicinsko diagnostičnem centru Ortolab sodelujemo z naslednjimi zavarovalnicami:

  • Triglav zdravstvena zavarovalnica
  • Prva zdravstvena asistenca (Doktor 24 asistenca)
  • Vzajemna zdravstvena zavarovalnica
  • Zavarovalnica Sava

Partnerji

S poslanstvom pomagati ljudem, ki potrebujejo nasvet, pomoč ali zdravljenje!
 

Delovni čas

ULTRAZVOČNA AMBULANTA
ponedeljek: 16.00 do 21.00

GINEKOLOŠKO PORODNIŠKA AMBULANTA
sreda: 15.15 do 19.00

UROGINEKOLOŠKA AMBULANTA sreda: 15.15 do 19.00

INTERNISTIČNA AMBULANTA
po dogovoru